طرز تهیه خورشت کنگر؛ طعمی متفاوت از گیاهی متفاوت
به گزارش دنیای با نشاط مدرسه، حالا که فصل کنگر آمده بهترین فرصت است که خورشت ش را درست کنیم و از طعم آن لذت ببریم.

مواد لازم:
- کنگر:1 کیلوگرم
- گوشت ماهیچه: نیم کیلو
- پیاز داغ: 2 تا 3 قاشق
- آبغوره: نصف پیمانه
- رب گوجه : 2 ق س
- غوره: ½ پیمانه
- زعفران و دارچین: به میزان لازم
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: به میزان لازم
- جعفری: 100 گرم
- نعناع: 50 گرم
طرز تهیه و دستور پخت:
1. گوشت را به مقداری زردچوبه آغشته کنید و در روغن سرخ کنید؛ بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد مقداری آب جوش داخل ظرف گوشت بریزید و بگذارید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد.
2. کنگرها را هم در مقداری روغن سرخ کنید. بعد از نیم پز شدن گوشت، کنگرهای سرخ شده و نعنا و جعفری را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت و کنگر کنار هم پخته شوند و در حین پخت فلفل و نمک را هم به آنها اضافه کنید.
3. رب گوجه فرنگی و آبغوره را هم به همراه غوره به خورشت اضافه کنید و در آخر پیاز داغ، دارچین و زعفران را داخل خورشت بریزید و بعد از اینکه خورشت جا افتاد آن را از روی حرارت بردارید و در کنار برنج سفید سرو کنید.
منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 9 دی 1399
بروزرسانی: 9 دی 1399
گردآورنده: donyaye-baneshate-madrese.ir
شناسه مطلب: 589
به "طرز تهیه خورشت کنگر؛ طعمی متفاوت از گیاهی متفاوت" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورشت کنگر؛ طعمی متفاوت از گیاهی متفاوت"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید