طرز تهیه خورشت کنگر؛ طعمی متفاوت از گیاهی متفاوت

به گزارش دنیای با نشاط مدرسه، حالا که فصل کنگر آمده بهترین فرصت است که خورشت ش را درست کنیم و از طعم آن لذت ببریم.

طرز تهیه خورشت کنگر؛ طعمی متفاوت از گیاهی متفاوت

مواد لازم:

  • کنگر:1 کیلوگرم
  • گوشت ماهیچه: نیم کیلو
  • پیاز داغ: 2 تا 3 قاشق
  • آبغوره: نصف پیمانه
  • رب گوجه : 2 ق س
  • غوره: ½ پیمانه
  • زعفران و دارچین: به میزان لازم
  • نمک: به میزان لازم
  • زردچوبه: به میزان لازم
  • جعفری: 100 گرم
  • نعناع: 50 گرم

طرز تهیه و دستور پخت:

1. گوشت را به مقداری زردچوبه آغشته کنید و در روغن سرخ کنید؛ بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد مقداری آب جوش داخل ظرف گوشت بریزید و بگذارید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد.

2. کنگرها را هم در مقداری روغن سرخ کنید. بعد از نیم پز شدن گوشت، کنگرهای سرخ شده و نعنا و جعفری را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت و کنگر کنار هم پخته شوند و در حین پخت فلفل و نمک را هم به آنها اضافه کنید.

3. رب گوجه فرنگی و آبغوره را هم به همراه غوره به خورشت اضافه کنید و در آخر پیاز داغ، دارچین و زعفران را داخل خورشت بریزید و بعد از اینکه خورشت جا افتاد آن را از روی حرارت بردارید و در کنار برنج سفید سرو کنید.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 9 دی 1399 بروزرسانی: 9 دی 1399 گردآورنده: donyaye-baneshate-madrese.ir شناسه مطلب: 589

به "طرز تهیه خورشت کنگر؛ طعمی متفاوت از گیاهی متفاوت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورشت کنگر؛ طعمی متفاوت از گیاهی متفاوت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید