10 نوع غذا با بادمجان از سنتی تا مدرن

به گزارش دنیای با نشاط مدرسه، بادمجان از خوراک های مورد پسند اغلب ما ایرانی هاست که با آن می توان انواع غذاهای لذیذ را درست کرد. در این مطلب به آموزش 10 نوع غذا با بادمجان می پردازیم که شامل کوکو بادمجان، بورانی، بادمجان و کدو، مرغ و بادمجان، بادمجان پلو، گراتن، بادمجان و قارچ، بادمجان شکم پر، کاری بادمجان تند و دلمه بادمجان است. برای آشنایی با مواد لازم و روش پخت این غذاهای لذیذ تا انتهای مطلب با ما همراه باشید!

10 نوع غذا با بادمجان از سنتی تا مدرن

1. کوکو بادمجان

مواد لازم برای 4 نفر
بادمجان5 عدد متوسط
تخم مرغ3 عدد
پیاز1 عدد متوسط
سیر یا پودر سیر1 حبه (پودر سیر یک قاشق مرباخوری)
زردچوبه1 قاشق مرباخوری
نمکبه مقدار کافی
فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه

  • برای تهیه این غذا ابتدا پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید.
  • سیر را له یا رنده و با پیاز مخلوط کنید.
  • بادمجان ها را کباب کنید. در صورتی که به بوی کباب آن علاقه ندارید، می توانید آن ها را آبپز کنید.
  • بعد از نرم شدن، بادمجان ها را با سیر و پیاز مخلوط نموده و با گوشت کوب بکوبید تا مخلوط شوند.
  • سپس نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به این ترکیب اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  • حالا این مواد را به مدت نیم ساعت درون یخچال بگذارید تا خنک گردد.
  • در مرحله بعد تخم مرغ ها را درون یک ظرف مجزا خوب هم بزنید تا کف کند. بعد آن را به مخلوط بادنجان له شده اضافه کنید.
  • حالا مواد را با همزن یا با دست خوب ترکیب کنید تا مایع یکدست گردد. مایع کوکوی بادنجان آماده سرخ کردن است. می توانید این مایع را مثل انواع کوکو در روغن سرخ کنید.

اگر به غذاهای سرخ کردنی علاقه ندارید، می توانید کوکوی بادمجان را درون فر بپزید. برای این کار باید درجه حرارت فر را روی 20 درجه قرار دهید. این غذا به 15 دقیقه زمان احتیاج دارد تا پخته گردد.

2. بورانی بادمجان

دومین غذا با بادمجان کم کالری و مناسب افرادی است که می خواهند از غذاهای پرچرب فاصله بگیرند.

مواد لازم برای 4 نفر
بادمجان کبابی5 عدد متوسط
ماست خامه ای یا ماست چکیدهدو برابر بادمجان کبابی
سیر (یا پودر سیر)یک حبه (پودر سیر یک قاشق مرباخوری)
پودر نعنابه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه بورانی بادمجان

  • برای پخت این بورانی ابتدا بادمجان ها را کباب یا آبپز کنید. برای اینکه بادمجان ها در زمان کباب کردن به طور کامل مغز پخت شوند، بهتر است آن را با چنگال سوراخ کنید.
  • بعد از کباب شدن اجازه دهید سرد شوند و سپس پوست آنها را بگیرید و له کنید.
  • حالا بادمجان ها را داخل ماهی تابه ریخته و بدون اینکه به آن روغن اضافه کنید، با حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا آب اضافه آن بخار گردد. با این کار از آبکی شدن بورانی جلوگیری می کنید.
  • در مرحله بعد ماست چکیده یا ماست خامه ای را به میزان دو برابر بادمجان های له شده با سیر رنده شده یا پودر سیر مخلوط کنید.
  • پودر نعنا، نمک و فلفل سیاه را هم به این مخلوط اضافه کنید. مراقب باشید مقدار پودر نعنا بیش از حد نگردد. در این صورت طعم بورانی بادمجان به نعنا گرایش پیدا می نماید و نمی توانید طعم بادمجان و ماست را حس کنید.
  • حالا این ترکیب را خوب هم بزنید تا مواد در همه قسمت های ماست یکدست گردد.
  • بورانی بادمجان را برای چند ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک گردد.

این غذا به دلیل کم کالری بودن می تواند یک شام سبک و عالی باشد.

3. خوراک کدو بادمجان

مواد لازم برای پخت خوراک بادمجان و کدو

بادمجان4 عدد متوسط
سیر (یا پودر سیر)2 حبه (پودر سیر یک قاشق مرباخوری)
گوجه فرنگی5 عدد کوچک
کدو قلمی3 عدد متوسط
فلفل دلمه ای1 عدد متوسط
نمک و فلفلبه مقدار لازم
پیاز1 عدد متوسط
کرهبه مقدار لازم

دستور پخت

  • برای پخت این نوع غذا با بادمجان ابتدا سرهای بادمجان و کدو را بگیرید و حلقه حلقه کنید. می توانید کدو و بادمجان را از درازا برش بزنید.
  • بعد گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید.
  • سپس یک حلقه کدو، یک حلقه بادمجان و یک حلقه گوجه فرنگی درون ظرف نسوز بچینید و روی آنها نمک بپاشید.
  • حالا کره را قطعه قطعه کنید و لابه لای بادمجان و کره قرار دهید.
  • روی ظرف را با فویل بپوشانید و آن را به مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه در دمای 130 درجه فر قرار دهید. (اگر قصد ندارید از فر بهره ببرید، می توانید بعد از پوشاندن درب ظرف با فویل، آن را روی حرارت شعله قرار دهید.)
  • به اندازه یک لیوان آب به مواد اضافه کنید. سپس ظرف را به مدت 5 دقیقه روی شعله متوسط قرار دهید تا آب به جوش بیاید و مواد داخل ظرف بخار نمایند.
  • بعد زیر شعله را کم کنید و اجازه دهید مواد داخل ظرف به مدت 45 -50 دقیقه بخار پز شوند.

4. خورشت مرغ و بادمجان

خوراک مرغ و بادمجان یک مدل غذا با بادمجان است که برای مهمانی ها گزینه مناسبی است اما پخت آن چندان سخت نیست.

مواد لازم برای 4 نفر
سینه مرغیک عدد متوسط
بادمجان5 عدد
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
آبغوره

2 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم
روغنبه مقدار کافی
گوجه فرنگی4 عدد متوسط

روش پخت

  • ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید. بعد به آنها نمک بزنید تا تلخی آنها گرفته گردد. آنها را کنار بگذارید و سراغ مرحله بعد بروید.
  • در مرحله بعد مرغ را خرد کنید. بعد پیاز را نگینی خرد کنید و داخل ماهی تابه بریزید. روی آن روغن بریزید و نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید.
  • بعد از اینکه پیاز سرخ شد، مرغ خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا مرغ کمی سرخ گردد و تغییر رنگ بدهد.
  • حالا رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و طعم رب را به خود بگیرند.
  • به مدت چند دقیقه مواد را روی شعله کم تفت دهید تا طعم خامی رب گرفته گردد.
  • حالا یک لیوان آب جوش به مواد اضافه کنید و درب ظرف را ببندید. شعله را کم کنید تا مرغ بپزد.
  • بعد از نیم ساعت که آب خورشت کم شد، به آن آبغوره اضافه کنید.
  • حالا بادمجان ها را داخل خورشت بریزید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت پخته شوند.
  • طی این مدت، گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید. بعد با مقدار کمی روغن تفت دهید تا سرخ شوند. یک ربع قبل از اینکه غذا آماده گردد، گوجه ها را به خورشت اضافه کنید.

5. بادمجان پلو

بادمجان پلو یک غذای ساده و آسان است که می توانید برای مهمانی های خودمانی به آن فکر کنید.

مواد لازم برای 4 نفر
بادمجان4 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
پیاز1 عدد متوسط
سینه مرغ1 عدد متوسط
برنج4 پیمانه
روغنبه مقدار کافی
ادویه، نمک، زردچوبه و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه بادمجان پلو

  • چند ساعت قبل از آغاز پخت این نوع غذا با بادمجان ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید. داخل یک ظرف بچینید و روی آن نمک بپاشید تا تلخی آنها گرفته گردد.
  • سینه مرغ را با مقدار کمی آب، آبپز کنید تا کامل پخته گردد. بعد از سرد شدن آن را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.
  • بعد از چند ساعت بادمجان ها را با روغن سرخ کنید.
  • در مرحله بعد پیاز را نگینی ریز کنید و با یک قاشق غذاخوری روغن، داخل ماهی تابه بریزید و تفت دهید.
  • حالا نمک، ادویه، زردچوبه و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید.
  • بادمجان های سرخ شده را به پیاز داغ اضافه کنید.
  • بعد هم سینه مرغی را که قبلا ریش ریش کردید، به این ترکیب اضافه کنید.
  • مواد را خوب هم بزنید تا یکدست گردد و با شعله ملایم تفت دهید.
  • حالا نوبت برنج است که آب آن را بگذارید تا به جوش بیاید. بعد برنج را داخل آن بریزید تا نرم گردد و آبکشی کنید.
  • اگر می خواهید ته دیگ بادمجان پلوی شما سیب زمینی باشد، دو عدد سیب زمینی متوسط را پوست بگیرید، حلقه حلقه کنید و آنها را ته ظرف بچینید.
  • نصف برنج را روی ته دیگ بریزید. بعد مقداری از مواد سرخ شده را روی برنج بریزید. حالا به همین ترتیب دوباره مقداری برنج اضافه کنید و سپس بقیه مواد و باقی مانده برنج را روی مواد بریزید.
  • به اندازه نصف لیوان آب را به آرامی روی غذا بریزید و درب آن را ببندید. شعله را برای مدت 5 دقیقه زیاد کنید تا مواد بخار کند. بعد شعله را کم کنید تا غذا آماده گردد.

6. گراتن بادمجان

گراتن یک نوع غذاست که روی آن با پودرسوخاری و پنیر پیتزای رنده شده پوشیده می گردد و در فر پخته و روی آن برشته می گردد. گراتن بادمجان یکی از جذاب ترین انواع غذا با بادمجان محسوب می گردد.

مواد لازم برای 4 نفر
بادمجان4 عدد متوسط
گوشت چرخ نموده200 گرم
پیاز1 عدد متوسط
پودر سیربه اندازه کافی
سیب زمینی1 عدد عظیم
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا200 گرم
روغنبه مقدار کافی
نمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار کافی

مراحل تهیه گراتن بادمجان

  • ابتدا سیب زمینی ها را آبپز کنید و بعد پوست بگیرید.
  • بادمجان ها را حلقه حلقه کنید و نمک بزنید.
  • پیاز را نگینی خرد کنید و داخل تابه با مقدار کمی روغن تفت دهید.
  • بعد از اینکه پیاز سرخ شد، گوشت چرخ نموده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
  • بعد گوشت ها را در قسمتی از تابه جمع کنید و رب گوجه را در روغن سرخ کنید تا رنگ رب تغییر کنید.
  • سپس نمک، زردچوبه، پودر سیر و فلفل سیاه را به رب اضافه کنید.
  • حالا مواد داخل ماهی تابه را با هم ترکیب کنید و خوب تفت دهید.
  • بعد نصف لیوان آب ولرم روی مواد بریزید. آنها را هم بزنید و درب ظرف را ببندید. شعله را کم کنید و اجازه دهید گوشت چرخ نموده با این حرارت مغزپخت گردد.
  • حالا نوبت بادمجان هاست که باید سرخ شوند.
  • بعد از سرخ کردن بادمجان ها، فر را روی حرارت 180 الی 190 درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم گردد.
  • ظرف مخصوص فر را با کمی روغن یا کره چرب کنید و مقداری پودر سوخاری کف ظرف بریزید. این کار برای جدا شدن آسان غذا از ظرف بعد از پخت کامل است.
  • حالا سیب زمینی های آبپز شده را حلقه حلقه برش بزنید و مرتب کف ظرف بچینید.
  • بعد حلقه های بادمجان سرخ شده را روی آن بچینید و مقداری از مایع گوشت سرخ شده را روی آن بریزید.
  • همین مرحله را تکرار کنید تا مواد تمام گردد.
  • سپس روی آنها سس بشامل بریزید.
  • در آخر پنیر پیتزا را روی مواد بریزید و ظرف غذا را داخل فر بگذارید.

برای پخت این غذا به 30 - 45 دقیقه زمان احتیاج دارید. 10 دقیقه قبل از پخت کامل غذا، گریل بالایی فر را روشن کنید تا پنیر پیتزا به رنگ طلایی درآید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10 نوع غذا با سیب زمینی

7. خوراک تند بادمجان و قارچ

مواد لازم برای 4 نفر

بادمجان 4 عدد متوسط
قارچ 100 گرم
فلفل دلمه ای 1 عدد متوسط
فلفل سبز تند یا فلفل چیلی 1 عدد (بر اساس ذائقه اختیاری است)
پیاز 1 عدد متوسط
روغن زیتونبه مقدار لازم
ادویه، نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن به مقدار کافی

دستور پخت

  • ابتدا بادمجان ها را روی شعله یا منقل کباب کنید و پوست بگیرید.
  • حالا پیاز، فلفل دلمه ای و فلفل سبز تند یا فلفل چیلی را نگینی خرد کنید.
  • مواد را درون تابه ریخته و با یک قاشق روغن تفت دهید تا نرم شوند.
  • بعد قارچ خرد شده را به این مواد اضافه کنید و خوب تفت دهید.
  • بعد از اینکه مواد نرم شد، به آن ادویه، فلفل و پودر سیر (یا یک حبه سیر رنده شده) اضافه کنید.
  • در مرحله بعد بادمجان های کباب شده را که قبلا پوست گرفتید، له کنید.
  • حالا آن را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید روی شعله ملایم تفت بخورد.
  • گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و با مقدار کمی روغن (یا کره) سرخ کنید. بعد گوجه های سرخ شده را به مواد قبلی اضافه کنید و هم بزنید.
  • حالا اجازه دهید مواد به مدت 10 دقیقه روی شعله با حرارت ملایم ترکیب شوند تا طعم یکدیگر را بگیرند.

8. بادمجان شکم پر

مواد لازم برای 4 نفر
بادمجان4 عدد متوسط
پیاز2 عدد متوسط
گوجه فرنگی3 عدد متوسط
روغنبه اندازه کافی
گوشت چرخ نموده200 گرم
سبزی خشک (شامل گشنیز، جعفری، نعنا و ترخون)1 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی3 قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبهبه اندازه کافی

مراحل تهیه بادمجان شکم پر

  • یک نوع غذا با بادمجان که شهرت زیادی در بین مردم تبریز و آذری زبان ها دارد، بادمجان شکم پر است. برای تهیه این غذا ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و روی آنها یک برش عمودی ایجاد کنید. نمک بزنید و اجازه دهید به مدت 30 دقیقه درون یک سینی بماند تا تلخی آن گرفته گردد.
  • حالا در این فرصت پیازها را نگینی خرد کنید و با حرارت ملایم و یک قاشق غذاخوری روغن تفت دهید تا طلایی شوند. بعد مقدار کمی زردچوبه و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید تا طعم خامی رب گوجه گرفته گردد. بعد سبزیجات خشک را روی آن بریزید و خوب تفت دهید. گوجه فرنگی را پوست بگیرید و رنده کنید. بعد آنها را روی مواد بریزید. نصف لیوان آب به مواد اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید. این سس برای آخر کار استفاده می گردد.
  • در یک ظرف دیگر، گوشت چرخ نموده را سرخ کنید. بعد نمک و کمی فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. اجازه دهید مواد حسابی تفت بخورد تا رنگ گوشت چرخ نموده تغییر کند. اجازه دهید مواد داخل ظرف با حرارت ملایم به مدت چند دقیقه بپزد و آب آن تبخیر گردد.
  • حالا نوبت به بادمجان ها می رسد. ابتدا بادمجان ها را در روغن سرخ کنید تا دو طرف آنها به رنگ طلایی درآید. بعد از نرم شدن، گوشت چرخ نموده را با قاشق داخل برش بادمجان ها بریزید.
  • در انتها بادمجان های شکم پر را به ترتیب داخل قابلمه سس بچینید. شعله اجاق گاز را کم کنید و درب قابلمه را ببندید تا آب اضافه آن تبخیر گردد و بادمجان ها طعم سس را به خود بگیرند. بعد از نیم ساعت بادمجان شکم پر شما حاضر است.

حتما بخوانید: طرز تهیه سیب زمینی شکم پر

9. کاری بادمجان تند

کاری بادمجان تند یک نوع غذا با بادمجان است که طبخ آن کار چندان سختی نیست.

مواد لازم برای 4 نفر
بادمجان 4 عدد متوسط
پیاز 1 عدد متوسط
حبه سیر (ریز خرد شده)3 تا 4
فلفل قرمز به مقدار کافی
گوجه فرنگی 2 عدد متوسط
گشنیز خرد شده1 فنجان
دانه خردل1 قاشق چایخوری
دانه زیره1 قاشق چایخوری
پودر گشنیز1 قاشق چایخوری
زردچوبهنصف قاشق چایخوری
ادویه گرام ماسالانصف قاشق مرباخوری
روغن زیتون5-6 قاشق غذاخوری

طرز پخت کاری بادمجان تند

  • برای پخت کاری بادمجان تند ابتدا بادمجان ها را از وسط به دو قسمت برش بزنید و تمام سطح دو قسمت را با روغن زیتون آغشته کنید. حالا بادمجان ها را درون سینی بچینید و در دمای 400 درجه فارنهایت فر بگذارید. بعد از 10-15 دقیقه آنها را خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند.
  • مرحله بعد دانه های خردل، و زیره سبز را درون ماهی تابه ریخته و یک قاشق روغن زیتون به آن اضافه کنید. اجازه دهید به مدت 30 ثانیه حرارت ببینید. بیشتر از این مقدار باعث سوخته شدن مواد می گردد.
  • بعد پیازهای نگینی خرد شده را به مواد اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید. بعد از چند دقیقه فلفل تند و سیر رنده شده (یا پودر سیر) را به مواد اضافه کنید.
  • پودر گشنیز، زردچوبه و نمک را در مرحله بعد به مواد اضافه کنید و اجازه دهید با هم ترکیب شوند.
  • حالا گوجه فرنگی را پوست گرفته و ریز کنید و درون ظرف غذا بریزید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید 4-5 دقیقه با هم بپزند.
  • در فاصله پخت، بادمجان های برشته شده را که سرد شده اند، بردارید و پوست آنها را جدا کنید. آنها را له کنید و داخل ظرف غذا بریزید و با مواد ترکیب کنید.
  • بعد از 3 الی 4 دقیقه پخت، ادویه گرام ماسالا را به آن اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا طعمشان در هم ترکیب گردد.
  • حالا برگ گشنیز خرد شده را به مواد اضافه کنید و بعد از 4-5 دقیقه هم زدن با حرارت ملایم، شعله را خاموش کنید. غذا در این زمان آماده میل کردن است.

10. دلمه بادمجان از محبوب ترین انواع غذا با بادمجان

دلمه بادمجان هم یکی دیگر از انواع غذاهای لذیذی است که برای طبخ آن بادمجان استفاده می گردد.

مواد لازم برای 4 نفر
بادمجان دلمه ای 4 عدد عظیم
لپه نصف پیمانه
گوشت چرخ نموده100 گرم
گوجه فرنگی 3 عدد
سیر 3 حبه
پیاز3 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
سبزی معطر شامل ترخون، مرزه، نعنا و شوید 200 گرم

دستور پخت

  • برای پخت دلمه بادمجان ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و بدون اینکه به دیواره داخلی بادمجان آسیب بزنید، داخل آن را خالی کنید. به آن ها نمک بزنید و اجازه دهید به مدت یک ساعت به همین حالت بماند تا تلخی آنها گرفته گردد.
  • لپه را یک شب قبل در آب خیس و سپس نیم پز کنید.
  • بعد برنج را در آب جوش بپزید و آبکشی کنید.
  • حالا دو عدد پیاز را با دو حبه سیر ریز کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا به رنگ طلایی درآید.
  • گوشت چرخ شده را به همراه نمک و فلفل به پیاز سرخ شده اضافه کنید. مواد را تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. بعد رب گوجه را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد ترکیب شوند و طعم رب را به خود بگیرند.
  • بعد از پخت گوشت چرخ نموده، لپه های نیم پز شده را با سبزیجات خرد شده، به مواد دلمه اضافه کنید و مرتب بهم بزنید. بعد از تغییر رنگ سبزیجات، درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید مواد با حرارت کم، بپزند.
  • حالا نوبت برنج آبکشی شده است که در انتها به مواد دلمه اضافه کنید. بعد از اضافه کردن برنج درب ظرف را باز بگذارید تا آب اضافه مواد تبخیر گردد. بعد از ته کشیدن آب، شعله را خاموش کنید و اجازه دهید مواد دلمه خنک گردد.
  • دوباره به سراغ بادمجان هایی که قبلا شکمشان را خالی کردید بروید. آنها را با مقداری روغن سرخ کنید. به طوری که دو طرف بادمجان ها سرخ گردد. بعد از خنک شدن، مواد دلمه را داخل شکم بادمجان ها بریزید.
  • البته شما در این زمان به سس دلمه هم احتیاج دارید. برای تهیه این سس یک حبه سیر و یک پیاز کوچک را خرد نموده و باهم سرخ کنید. گوجه ها را پوست بگیرید و نگینی خرد نموده و بعد به ظرف پیاز اضافه کنید. حالا نمک و فلفل و 2 لیوان آب گرم به آن اضافه کنید و درب ظرف را ببندید. اجازه دهید با حرار ملایم، مواد سفت و غلیظ گردد و آن را درون قابلمه بریزید.
  • بعد از تهیه این سس، بادمجان های شکم پر را درون آن بچینید. اجازه دهید دلمه بادمجان به مدت یک ساعت با حرارت ملایم کامل بپزد.

نکات انتهای

باید بدانید طبع بادمجان گرم و خشک است و اگر طبع شما نیز گرم است باید از زیاده روی در مصرف آن بپرهیزید. مصرف زیاد بادمجان گرمی و سودا را در بدن افزایش داده و برای افراد با مزاج سوداوی، دموی و صفراوی مضر است. طبخ بادمجان با گوشت بره، روغن گاوی، سرکه، زیره، گلپر، آب انار و کشک به عنوان مصلح، برای متعادل کردن مزاج آن توصیه می گردد. اگر به غذاهای محلی علاقه مندید پیشنهاد می کنیم حتما طرز تهیه آش بادمجان ملایر را نیز در مجله انگیزه بخوانید و تهیه کنید. شما نیز اگر پخت غذای متفاوت و خوشمزه ای با بادمجان را بلدید، تجربه و دانش خود را به وسیله ارسال پیغام با ما و سایر خوانندگان به اشتراک بگذارید.

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 3 آبان 1399 بروزرسانی: 3 آبان 1399 گردآورنده: donyaye-baneshate-madrese.ir شناسه مطلب: 448

به "10 نوع غذا با بادمجان از سنتی تا مدرن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "10 نوع غذا با بادمجان از سنتی تا مدرن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید