طرز تهیه ترشی موسیر؛ ترشی خوشمزه و آسان
به گزارش دنیای با نشاط مدرسه، ترشی موسیر را له راحتی در منزل می توانید درست کنید. این ترشی خوشمزه به آسانی درست می گردد. این ترشی را در کنار غذاهای سنتی مانند آبگوشت میل کنید. در مجله اینترنتی خبرنگاران با ما همراه شوید.
موسیر | 1 کیلو |
زردچوبه | 2 قاشق چایخوری |
سرکه و نمک | به میزان لازم |
برای تهیه این ترشی، می توانید از موسیر تازه و یا خشک بهره ببرید. در صورت استفاده از موسیر تازه، پوست آن ها را بگیرید و به صورت ورقه ای خرد کنید. میزانی آب جوش روی موسیر ها بریزید و بعد از 2 ساعت در صافی ریخته و مجدد این کار را تکرار کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترسی لیته
سپس به مدت 24 ساعت در آب سرد بگذارید تا بوی تند آن گرفته گردد. سپس آن ها را داخل صافی ریخته و بعد روی یک پارچه یا حوله تمیز پهن کنید تا آب آن ها گرفته گردد. موسیرها را داخل ظروف مناسب بریزید و ظرف را لب به لب پر از سرکه کنید.
اگر می خواهید از موسیر خشک شده بهره ببرید، آن را به مدت 48 ساعت قبل در آب سرد بگذارید و چند بار آب آن را تعویض کنید.
منبع: اُکالا