اگر غذایی که پخته اید شور شد با این روش ساده شوری غذا را بگیرید
به گزارش دنیای با نشاط مدرسه، گاهی برای ما پیش آمده که با یک وعده غذای بی نمک یا برعکس شور روبرو شده باشیم. اگر بی نمک بود با پاشیدن مقداری نمک رفع نقص می کنیم، اما مشکل مربوط به زمانی است که غذا شور شده باشد آن موقع باید به فکر یک لقمه ساده باشیم، اما اگر موقع پختن متوجه شوری شدیم بدانیم راهی برای رفع مشکل وجود دارد.
اغلب اوقات انجام کارهای عجله ای، اگر با کمی بی دقتی نیز همراه شود، به نتیجه ای مناسب نمی رسد. آشپزی سریع نیز از این قاعده پیروی می کند. وقتی در فرصت کم، با حداکثر سرعت پخت و پز می کنیم اضافه و یا کم شدن مواد تشکیل دهنده به خصوص چاشنی ها، غیرطبیعی نیست. هنگام به وجود آمدن چنین شکل هایی، نگران نشوید. برای رفع آن، روش های مناسبی وجود دارد.
رفع شوری اضافی:
-یک سیب زمینی خام، یا سیب خوراکی را به قطعات کوچک ببرید و داخل سوپ، یا خوراک شور بریزید. سیب زمینی یا سیب خرد شده را 10 دقیقه در غذا بجوشانید و سپس بردارید.
- یک قاشق چای خوری شکر به داخل سوپ، یا خوراک بریزید. شکر، نمک اضافی را خنثی می کند.
- اضافه کردن یک قاشق چای خوری سرکه سیب، نمک اضافی موجود در غذا را از بین می برد.
رفع شیرینی اضافی: اگر در دستور پخت سوپ یا خوراک مقداری شکر وجود دارد ولی به اشتباه شکر اضافه در غذا ریخته اید، کافی است کمی نمک، یا یک قاشق چای خوری سرکه سیب را به غذای
شیرین شده اضافه کنید.
رفع چربی اضافی:
برای رفع چربی اضافی از سوپ ها و خوراک های آب دار، دو راه وجود دارد:
- یک برگ کاهو را داخل غذا قرار داده و پس از چند دقیقه، آن را خارج کنید. این کار را چند بار تکرار کنید. تنها لازم است هر دفعه پس از خارج کردن برگ کاهو، چربی را با دستمال کاغذی، یا آب گرم پاک کنید.
توضیح:
-ابتدا غذا را از روی اجاق بردارید و کناری قرار دهید تا کمی سرد شود. سپس از این راهکار ها استفاده کنید.
- چند تکه یخ را داخل ظرف حاوی سوپ یا خوراک پرچرب بریزید، سپس به سرعت آن ها را خارج سازید. اگر لازم بود، این کار را چند بار تکرار کنید. با انجام هر دو روش می بینید که هر بار مقداری چربی، روی برگ کاهو یا یخ، لایه می بندد.
منبع: همشهری آنلاین