طرز تهیه ترشی فلفل دلمه ای؛ ترشی مجلسی
به گزارش دنیای با نشاط مدرسه، با فلفل دلمه ای های رنگی می توانید ترشی خوشمزه درست کنید و در کنار غذا میل کنید. طرز تهیه این ترشی بسیار راحت است و با رعایت نکات ذکر شده ترشی شما خوشمزه تر خواهد شد. در خبرنگاران بلاگ با ما همراه شوید.
فلفل دلمه ای | 1 کیلو |
هویج | 150 گرم |
گل کلم کوچک | 1 عدد |
خیار شور | 1 عدد |
موسیر یا 5 حبه سیر | 200 گرم |
برگ مو | 2 عدد |
نمک و سرکه | به اندازه لازم |
1-فلفل دلمه ای، هویج، گل کلم و برگ مو را بشورید.
2- فلفل دلمه ای را به صورت خلالی، گل کلم را به صورت تکه های کوچک، خیار شور و هویج را نیز به صورت حلقه ای خرد کنید.
3- داخل یک قابلمه اندازهی آب ریخته و سبزیجات خرد شده را داخل آن بریزید و بگذارید روی حرارت تا کمی نرم و پخته شوند.
4- سپس آن ها را داخل صافی ریخته و بگذارید آب آن ها گرفته گردد. بعد از آنکه مواد کمی خشک شد، آن ها را روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا کاملا خشک گردد.
5- در یک قابلمه، حدود یک پیمانه سرکه، 1 قاشق چایخوری نمک و برگ مو را کمی بجوشانید.
6- در ظروف شیشه ای مناسب، سبزیجات خرد شده، سیر و در صورت تمایل اندازهی ادویه ترشی بریزید.
7- روی همه این مواد را با سرکه آماده شده بپوشانید و درب ظروف را محکم ببندید و در جای خنک، تاریک و ترجیحا خارج منزل نگهداری کنید.
نکات مهم برای تهیه ترشی فلفل دلمه ای:
- مواد اولیه ترشی قبل از استفاده باید کاملا خشک شده باشند. در غیر این صورت، ترشی ممکن است به مرور کپک بزند.
- می توانید با توجه به ذائقه خود از فلفل دلمه ای سبز یا رنگی و یا مخلوطی از هر دو بهره ببرید. فلفل دلمه ای رنگی طعم شیرین تری نسبت به فلفل سبز دارد.
- می توانید در صورت تمایل اندازهی آب گوجه فرنگی نیز به آن اضافه کنید.
- ظرف ترشی باید شیشه ای و درب دار باشد. قبل از استفاده، ظرف را استریل کنید و بگذارید کاملا آب آن گرفته گردد.
- مدت زمان لازم برای تهیه این ترشی به نسبت سایر ترشی ها کمتر است و هنگامیکه فلفل دلمه ای کمی نرم گردد، می توانید از آن بهره ببرید.
امیدوارم از این طرز تهیه خوشتان آمده باشد. ترشی فلفل دلمه ای رت درست کنید و برای پذیرایی از مهمان در کنار غذاهای سنتی میل کنید.
منبع: اُکالا