طرز تهیه برگربیف و قارچ خوشمزه
به گزارش دنیای با نشاط مدرسه، در این مطلب طرز تهیه برگربیف و قارچ خوشمزه را یاد خواهید گرفت.
به گزارش ، شاید با خواندن این دستورغذایی پیش خودتان بگویید که اضافه کردن قارچ به مایه برگر چه فایده ای دارد؟
باید بگویم با این کار اول اینکه طعم گوشت بهتر می گردد، دوم اینکه بافت گوشت نرم تر می گردد، سوم اینکه از درست کردن سس قارچ خلاص می شوید و چهارم و مهم تر از همه اینکه درصد چربی مضر و کلسترول غذا پایین آمده و خوراکی سلامت از گوشت قرمز خواهید داشت. با این اوصاف فکر نمی کنید اضافه کردن قارچ به مایه گوشت بهتر است؟
پیاز کوچک: یک عدد، خرد شده
قارچ: 150 گرم، خرد شده
گوشت گوساله کم چرب: 400 گرم، چرخ نموده
پودرنان خشک: 50 گرم
سبزی معطرخشک: 2 قاشق چای خوری
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
آرد: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
پیاز و قارچ را در غذاساز پوره کنید، سپس آن را با گوشت، پودرنان، سبزی و رب گوجه فرنگی مخلوط نموده و ورز دهید تا یکدست گردد، نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
مایه گوشت را به 4 بخش تقسیم کنید. دست های خود را آردی نموده و هربخش را به شکل همبرگر درآورید. برگر ها را در یک سینی چیده و روی آن سلفون کشیده و 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
روغن را در یک تابه داغ نموده و هرطرف برگر ها را 5 دقیقه روی شعله متوسط سرخ کنید. بعد آن را با نان و سبزیجات دلخواه سرو کنید.
به جای سبزی خشک از یک قاشق غذاخوری سبزی تازه ساطوری شده می توانید بهره ببرید.
مدت زمان سرخ کردن برگر ها بسته به ضخامت درنظر گرفته شده متغیر است.
اگر برگر ها را روی زغال کباب کنید، طعم آن بسیار بهتر خواهد شد.
منبع: مجله آلامتو
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان