بلایی که مصرف روزانه غذاهای سرخ کردنی به جانتان می اندازد

به گزارش دنیای با نشاط مدرسه، به نقل از مدیکال رو، ما عادت داریم همه چیز از جمله تخم مرغ، سبزیجات، ماکارونی، گوشت، ماهی، نان و غیره را سرخ کنیم، بیشتر غذا های سرخ شده طعم خاصی دارند و شما می خواهید بار ها و بار ها آن ها را بخورید، اما مصرف منظم غذا های سرخ شده چگونه می تواند بر سلامتی شما تأثیر بگذارد؟

بلایی که مصرف روزانه غذاهای سرخ کردنی به جانتان می اندازد

در پخت و پز، استفاده از روغن برای سرخ کردن معمول است. این روغن می تواند روغن آفتابگردان، روغن ذرت، یا کره باشد. بعضی از افراد ترجیح می دهند از روغن های زیتون یا نارگیل استفاده نمایند، اما این یک استثناست و نه یک قاعده، در هر صورت روغن برای بدن ضرر دارد. با استفاده از هر روغنی به طور طبیعی چربی به ظرف و در نهایت به بدن شما اضافه می گردد. به هر حال، نمی توان این چربی ها را مفید خواند. این امر خصوصاً در خصوص روغن های آفتابگردان و ذرت صدق می نماید که تحت قرار گرفتن طولانی مدت در دمای بالا، به چربی های ترانس تبدیل می شوند. چنین چربی هایی نه تنها کالری اضافی دارند، بلکه رگ های خونی و قلب را هم تهدید می نمایند.

توصیه می گردد، پس از سرخ کردن ماده ای، برای پخت مجدد غذا از همان روغن بهره ببرید. هر بار که ظرف را برای پختن بیرون می آورید، باید از روغن تازه بهره ببرید، بدین روش خطر تبدیل روغن به چربی های ترانس بالا نمی رود.

عامل مهم دیگر سیاه شدن در یک محصول سرخ کردنی است. هر غذایی که تحت عملیات حرارتی قرار گرفته و دارای پوسته تیره باشد، محصولات گلیکاسیون را ایجاد می نماید. این مواد باعث استرس اکسیداتیو در بدن، واکنش های التهابی می شوند و منجر به تشکیل تصلب شرایین، دیابت، سیروز کبدی، حمله قلبی یا سکته می شوند. این سوخته های روی مواد غذایی بیش از حد سرخ شده بعلاوه به توسعه فرآیند های سرطان یاری می نمایند.

پوسته تیره استیک یا سیب زمینی سرخ شده، خاصیت سرطان زایی و تخریبی قوی دارد.

منبع: همگردی
انتشار: 30 تیر 1400 بروزرسانی: 30 تیر 1400 گردآورنده: donyaye-baneshate-madrese.ir شناسه مطلب: 960

به "بلایی که مصرف روزانه غذاهای سرخ کردنی به جانتان می اندازد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بلایی که مصرف روزانه غذاهای سرخ کردنی به جانتان می اندازد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید