این خوراکی های بی خطر برای بچه ها مرگ آور است
به گزارش دنیای با نشاط مدرسه، خبرنگاران : محققان آمریکایی می گویند بعضی مواد غذایی که در ظاهر سالم به نظر می رسند، برای بچه ها مضر هستند.
به گزارش خبرنگاران به نقل از بهداشت نیوز ، بوتولیسم یکی از بیماری های رایجی است که سالانه شمار زیادی از بچه ها را در دنیا درگیر می نماید و دلیل اصلی بروز آن باکتری موجود در عسل است. این بیماری به طور جدی سیستم ایمنی بدن بچه ها را تحت تاثیر قرار می دهد.
بوتولیسم تنها یکی از بیماری هایی است که از مواد غذایی به ظاهر سالم به بچه ها منتقل می گردد. مطالعات نشان می دهد مواد غذایی بی شماری وجود دارند که گرچه در ظاهر بی خطر به نظر می رسند اما مصرف آن ها می تواند برای بچه ها خطرناک باشد.
در این مطلب به مواد غذایی که بچه ها نباید مصرف نمایند و جایگزین مناسب آن ها می پردازیم:
1- آب میوه، نوشابه یا نوشیدنی های انرژی زا
براساس اعلام مرکز پزشکی بچه ها آمریکا، بچه ها زیر یک سال نباید از آب میوه استفاده نمایند و بچه ها بالاتر از این سن تنها می توانند به صورت محدود آب میوه بنوشند. همچنین نوشیدنی های انرژی زا به هیچ عنوان نباید در بچه ها مصرف گردد، زیرا روغن گیاهی موجود در آن می تواند باعث ایجاد مسمومیت در آن ها شده و سیستم عصبی، پوست، و ذهن بچه ها را تحت تاثیر قرار دهد. بهترین نوشیدنی برای بچه ها کم سن شیر و یا ماست است که می توانید آن ها را به میلک شیک اضافه کنید.
مایکرویو
2- پاپ کورن تهیه شده در ماکروویو
بسیاری از مردم برای تهیه پاپ کورن از ماکروویو بهره می گیرند. با این حال، کمتر کسی می داند که کیسه های مورد استفاده برای تهیه پاپ کورن در ماکروویو مواد شیمیایی خطرناک منتشر می نمایند. این مواد خطرناک می تواند رشد بچه ها را تحت تاثیر قرار داده و حتی منجر به سرطان گردد.
با این حال، می توانید با استفاده از یک قابلمه نچسب و کمی روغن زیتون، بر روی اجاق گاز خانه در کمتر از 7 دقیقه پاپ کورن سالم و خوشمزه تهیه کنید.
3- غذا های کنسرو شده
بسفونل آ یک ترکیب سمی است که در پلاستیک و به میزان بیشتر در مواد غذایی کنسرو شده وجود دارد. این ترکیب سمی می تواند بر روی رشد بچه ها تاثیر گذاشته، سیستم فراوری مثل و مغز را متاثر کند و باعث ایجاد سرطان گردد. از این رو، بهتر است مواد غذایی تازه را جایگزین مواد غذایی کنسرو شده کنید. استفاده از رب های دست ساز به جای رب های کنسرو شده و نیز سبزیجات تازه به جای سبزیجات کنسروی کارخانه ای، بهترین گزینه در این زمینه است.
4- هات دات و گوشت های فرآوری شده
هات داگ و به طور کلی هر فرآورده گوشتی را باید از رژیم غذایی بچه ها حذف کرد. تحقیقات اجرا شده از سوی مرکز سرطان آمریکا نشان می دهد مصرف تنها 50 گرم گوشت فرآوری شده در روز می تواند خطر ابتلا به سرطان کلون را به میزان 18 درصد افزایش دهد. محققان انگلیسی نیز می گویند برای کاهش خطر ابتلا به سرطان روده افراد باید فرآورده های گوشتی به ویژه سوسیس را از رژیم غذایی خود حذف نمایند.
بهترین جایگزین برای این مواد غذایی، محصولات غذایی فراوری شده از ماهی است. یک برگر تهیه شده از ماهی سالمون یا قزل آلا جایگزین بسیار مناسبی برای برگر گوشت قرمز است.
منبع: اقتصادنیوز