آشنایی با آشپزی و غذاهایی که فقط در کانادا میبینید

به گزارش دنیای با نشاط مدرسه، شاید پوتین (Poutine) را به عنوان یکی از معروف ترین غذاهای کانادا می شناسید؛ اما خوراک های خوش طعم دیگری هم وجود دارند که باید آن ها را امتحان کنید. برای اینکه بهترین غذاهای سنتی کانادا را در سفرتان از دست ندهید، این لیست را که برای شما گردآوری شده، بخوانید.

آشنایی با آشپزی و غذاهایی که فقط در کانادا میبینید

اگر علاقمند به سفر با بهترین تور کانادا هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم تور کانادا از تورنتو، مونترال و آبشار نیاگارا دیدن کنید و بهترین تجربه سفر را داشته باشید.

1. پوتین

کمتر غذای کانادایی به اندازه پوتین در جهان شناخته شده است. سیب زمینی سرخ نموده، قطعات پنیر و سس آب گوشت ترکیب می شوند تا این طعم رؤیایی را شکل دهند. این غذای کانادایی-فرانسوی که قیمت مناسبی هم دارد، امروز به حدی محبوب شده که در هر جای جهان می توانید آن را بیابید. مدل کلاسیک آن به تنهایی عالی است، اما تاپینگ هایی مانند تکه های بیکن و گوشت دودی به آن طعمی بی نظیر می بخشند.

2. بنوک

خوراک خوشمزه و اشتهاآور بنوک (Bannock)، از یک نان ساده تشکیل شده که روزگاری قوت غالب در رژیم غذایی مردم بومی کانادا بود. بنوک امروزی دو مدل دارد؛ یکی مدل پخته که سنگین و متراکم است و دیگری مدل سرخ شده که به صورت ترد و پف نموده تهیه می شود. در سال های اخیر با تاپینگ های متنوعی که به بنوک در سراسر کشور اضافه نموده اند، این غذا با موج جدیدی از محبوبیت روبه رو شده است.

3. تارت کره ای

تارت های کره ای بسیار ساده اما خوشمزه هستند. این تارت ها را با پر کردن نان های قالبی نازک با کره، شکر و تخم مرغ درست می نمایند. این تارت از غذاهای سنتی کانادا است و مطمئن باشید تا مدت ها بعد از سفرتان هوس تارت کره ای کانادایی را خواهید کرد.

4. رول خرچنگ نوا اسکوشن

کانادا کشور عظیمی با غذاهای دریایی شگفت انگیز بوده و چشیدن طعم سالمون آتلانتیک و پسفیک، سالمون دودی، قزل آلای کانادایی و خرچنگ های ساحل شرقی، از تجربیاتی که در کانادا نباید از دست بدهید. در این بین رول خرچنگ نوا اسکوشن (Nova Scotian lobster roll) یکی از محبوب ترین غذاهای دریایی به شمار می آید.

5. بیگل مونترآل

بیگل (نان شیرینی حلقوی) مونترآل، از خوراکی های ستودنی کانادایی است که شاید ناشناخته باقی مانده باشد و شیرین تر، متراکم تر و نازک تر از همتای مشهور نیویورکی خود است. بیگل مونترآل در اجاق چوبی پخته شده و روی آن دانه های کنجد و خشخاش می پاشند. بهترین بیگل های مونترآل را از سن ویاتور (St. Viateur) و فیرمونت بیگل (Fairmount Bagel) خریداری کنید.

6. پای سسکتون

سسکتون (Saskatoon) طعمی شیرین و مشابه بادام دارد و همین آن را برای تدارک یک پای فوق العاده، انتخابی ایده آل می سازد. برشی از این پای زندگی شما را دگرگون خواهد نمود. جای تعجب نیست اگر شهر سسکتون به نام آن نامگذاری شده باشد.

7. گوشت دودی مونترآل

گوشت دودی مونترآل نتیجه طعم بهشتیِ گوشت سینه خوابانده شده در نمک و ادویه های مختلف به مدت یک هفته است. گوشت به صورت ساندویچ با نان چاودار آغشته به سس خردل زرد تند سرو می شود یا به صورت تاپینگ پوتین مورد استفاده قرار می گیرد. ساندویچ گوشت دودی شوارتز دلی (Schwartzs Deli) به شهرت جهانی دست یافته است و با منوی کامل خود، یکی از بهترین رستوران های کانادا به شمار می آید.

8. بیکن پیمیل

بیکن پیمیل (Peameal Bacon) استثنائی کانادایی، از گوشت بدون استخوان تهیه می شود و برش های آن تحت فرآوری مرطوب قرار می گیرند و سپس در آرد ذرت غلتانده می شوند تا پوسته ای زرد روی آن حاصل شود. این بیکن از بیکن آمریکایی آبدارتر ولی نازک تر است و بسیاری آن را خوشمزه تر می دانند.

9. بیورتیلز

برشی خوشمزه از خمیر خوب پخته شده و پوشیده شده از تاپینگ های وسوسه نماینده مانند نوتلا، کره بادام زمینی و غیره را در نظر بگیرید؛ بیورتیلز (Beavertails) یک خوراکی سنتی کانادایی به طور دقیق محسوب نمی شود، اما طعم ترد و به یاد ماندنی آن را در کانادا امتحان کنید.

10. سوپ نخودفرنگی

سوپ نخودفرنگی مخصوص کانادا که ریشه آن به استان کبک (Québec) برمی شود، از نخودفرنگی، گوشت قرمز و گیاهان معطر تهیه می شود. یک کاسه از این سوپ خامه ای ناب، جان شما در زمستان های سخت کانادا تازه می نماید.

11. میپل تافی

کانادایی تر از میپل تافی (Maple Taffy) پیدا نخواهید کرد. این شکلات شیرین به وسیله ریختن شیره افرا بر برف درست می شود و سرما باعث می شود که سریعاً سفت شود. سپس رول شده و با چوب بستنی سرو می شود. این دسر با طعم رؤیایی غنی از عطر افرا و بافت نرم و چسبناک را حتماً تجربه کنید.

12. چیپس کچاپ

دلتان کمی اسنک می خواهد؟ طعم دهنده های چیپس بسیار متنوعی وجود دارند که تنها در کانادا آن ها را می بینید. کانادایی ها هوادار پروپاقرص چیپس رافلز (Ruffles) هستند که در طعم های مختلفی مانند گوجه فرنگی، پیاز، نمک، سرکه، خامه ترش و باربیکیو وجود دارد. از این بین، چیپس کچاپ و چیپس خیارشور از انواع بسیار پرهوادار در بین کانادایی ها هستند. طعم های خاصی مانند اسانس پوتین و هیکوری استیکس (Hickory Sticks) که نوار نازک سیب زمینی با اسانس ملایم باربیکیو است، هم از چیپس های جالب توجه آن هستند.

منبع: گردشبان
انتشار: 2 بهمن 1399 بروزرسانی: 23 بهمن 1399 گردآورنده: donyaye-baneshate-madrese.ir شناسه مطلب: 628

به "آشنایی با آشپزی و غذاهایی که فقط در کانادا میبینید" امتیاز دهید

1 کاربر به "آشنایی با آشپزی و غذاهایی که فقط در کانادا میبینید" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشنایی با آشپزی و غذاهایی که فقط در کانادا میبینید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید