طرز تهیه میگوپلو؛ فلفل&zwnjخورها از دست ندهند

به گزارش دنیای با نشاط مدرسه، میگوپلو از آن غذاهایی است که حتی اگر غذاهای دریایی را دوست نداشته باشید، نمی توان از آن بگذرید. میگویی که با ادویه های مختلف ترکیب می گردد و طعم تندی آن آن قدر لذت بخش است که از خوردنش سیر نمی شوید. حتی اگر فلفل دوست هم نباشید، می توانید با انواع ادویه ها بازی کنید و یک غذای جذاب داشته باشید.

طرز تهیه میگوپلو؛ فلفل&zwnjخورها از دست ندهند

مواد لازم:

  • سبزی پلو: 100 گرم
  • میگوی ریز: نیم کیلو
  • پیاز: یک عدد
  • ادویه ها: زردچوبه، نمک، فلفل، پودر لیمو و فلفل
  • زعفران: به مقدار لازم
  • لیمو ترش: به مقدار لازم
  • برنج: 3 پیمانه

طرز تهیه و دستور پخت:

1. ابتدا پیاز را نگینی خرد و سپس سرخ کنید. وقتی طلایی رنگ شد ادویه ها را اضافه کنید. وقتی خوب تفت دادید سپس میگوها را اضافه کنید.

2. در ادامه مقداری لیموترش به میگو اضافه کنید و اجازه دهید تا میگو با آب خودش بپزد.

3. در صورت دلخواه می توانید مقداری رب گوجه فرنگی یا رب انار و نارنج به میگو اضافه کنید.

4. وقتی میگو کامل پخت، سبزی پلو را به مخلوط اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا روغن بیندازد.

5. سپس مخلوط را لا به لای برنج با زعفران دم کنید.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 18 دی 1399 بروزرسانی: 18 دی 1399 گردآورنده: donyaye-baneshate-madrese.ir شناسه مطلب: 608

به "طرز تهیه میگوپلو؛ فلفل&zwnjخورها از دست ندهند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه میگوپلو؛ فلفل&zwnjخورها از دست ندهند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید