چامپورادو موز کاراملی
به گزارش دنیای با نشاط مدرسه، چامپورادو نوعی نوشیدنی گرم مکزیکی است که با نوعی آرد مکزیکی با نام ماسا تهیه می گردد. اما در اینجا با آرد معمولی آن را آموزش داده ایم.
- تعداد: 6 نفر
- زمان تهیه: 30 دقیقه
مواد لازم
- یک عدد موز میانه خرد شده
- دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
- یک قاشق غذاخوری کره
- ¼ قاشق چایخوری پودر دارچین
- نوک انگشت نمک
- دو پیمانه شیر
- دو پیمانه آب
- ¼ پیمانه آرد
- 99 گرم شکلات تلخ خرد شده
- 1/8 قاشق چایخوری پودر رازیانه
طرز تهیه
1- در یک شیرجوش بزرگ، موز، دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای، کره، دارچین و نمک را با هم مخلوط کنید. روی حرارت ملایم حدود 2 دقیقه هم بزنید تا موز کاراملی گردد. سپس آن را داخل غذاساز بریزید و پوره کنید.
2- دوباره پوره موز را داخل شیرجوش بریزید، آب و شیر را اضافه کنید. به آرامی آرد شیرینی پزی را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا غلیظ گردد. شکلات و رازیانه را اضافه کنید. حرارت را کم کنید و مرتب هم بزنید تا شکلات آب گردد و گرم سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 213
- چربی: 7 گرم
- کلسترول: 13 میلی گرم
- کربوهیدرات: 36 گرم
- فیبر: 4 گرم
- سدیم: 83 میلی گرم
- پتاسیم: 270 میلی گرم
انتشار: 17 مرداد 1401
بروزرسانی: 17 مرداد 1401
گردآورنده: donyaye-baneshate-madrese.ir
شناسه مطلب: 1355
به "چامپورادو موز کاراملی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "چامپورادو موز کاراملی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید