راهکارهای تأمین اقتصادی طرح اقدام ملی مسکن
به گزارش دنیای با نشاط مدرسه، خبرنگاران - در جلسه مشترک رئیس کل بانک مرکزی و وزیر راه و شهرسازی راهکارهای تأمین اقتصادی طرح اقدام ملی مسکن آنالیز شد.

به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، در این جلسه که با حضور مدیران عامل بعضی بانکها و نمایندگان وزارت راه و شهرسازی برگزار گردید، دکتر همتی ضمن تأکید بر ضرورت ساخت مسکن، خواهان مشارکت بانک ها در تسهیلات دهی و رونق بخش مسکن شد.
رئیس شورای پول و اعتبار ضمن اعلام تداوم حمایت شبکه بانکی از طرح های حوزه مسکن، خواهان مشارکت فعالانه آنها در این طرح ها شد.
همچنین رئیس کل بانک مرکزی تاکید نمود: لازم است بانکها درحد توان خود و بدون اینکه دچار ناترازی شوند در طرح های مرتبط با تسهیلات بخش مسکن مشارکت نمایند.
خاطرنشان می گردد، دکتر همتی ضمن تأکید بر ظرفیت و امکانات شبکه بانکی در تأمین اقتصادی این طرح، توضیح داد: برای تأمین اقتصادی این طرح می توان از توان و ظرفیت مجموعه ای از بانکهای خصوصی و دولتی به منظور تأمین اقتصادی طرح اقدام ملی مسکن استفاده کرد.
همچنین در این جلسه مقرر شد، راهکارهای همکاری بانک ها در طرح اقدام ملی مسکن و نیز سایر پروژه های حوزه مسکن نظیر تشکیل صندوق های زمین ومسکن توسط بانکها آنالیز و نتایج در جلسات مشترک میان دو نهاد آنالیز گردد.
منبع: شفقنا اقتصادی