چطور ماندگاری خوراکی های سالم را بیشتر کنیم؟ (فرمول قسمت 16)

به گزارش دنیای با نشاط مدرسه، خیلی از افرادی که دوست دارند تغذیه سالم داشته باشند و به جای خوراکی های ناسالمی مثل شیرینی ها، چیپس و پفک، سبزی و میوه های تازه مصرف نمایند، از ماندگاری کم و پلاسیده شدن میوه و سبزیجات در یخچال شکایت می نمایند. اما یک روش خوب برای تازه نگه داشتن این خوراکی های سالم برای مدت طولانی تر وجود دارد که در این قسمت از فرمول به شما معرفی می کنیم.

چطور ماندگاری خوراکی های سالم را بیشتر کنیم؟ (فرمول قسمت 16)

سبزی های محبوبتان مثل هویج یا کرفس را به اندازه هایی که دوست دارید برش دهید و درون یک ظرف دردار قرار دهید. سپس روی آن ها آب بریزید و در یخچال نگهداری کنید. در طول هفته، می توانید از این سبزی ها به هر اندازه که دوست داشتید از آب دربیاورید و میل کنید. با این کار سبزیجات برای مدت طولانی ترد و تازه باقی می مانند.

اگر نگران از دست دادن ویتامین سبزی ها هستید، باید بدانید اکسیژن، نور و حرارت 3 فاکتوری هستند که باعث می شوند سبزیجات مواد مغذی خودشان را از دست بدهند. در این روش سبزیجات شما فقط در معرض اکسیژن هستند. اولین ویتامینی که در معرض اکسیژن از بین می رود ویتامین C و در بعضی موارد ویتامین E است. اما در عوض اندازه زیادی از دیگر مواد مغذی موجود در سبزی ها مثل ویتامین های گروه B، فیبرها و کلی ویتامین و مواد معدنی دیگر را از دست نمی دهید!

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 31 فروردین 1404 بروزرسانی: 31 فروردین 1404 گردآورنده: donyaye-baneshate-madrese.ir شناسه مطلب: 1659

به "چطور ماندگاری خوراکی های سالم را بیشتر کنیم؟ (فرمول قسمت 16)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چطور ماندگاری خوراکی های سالم را بیشتر کنیم؟ (فرمول قسمت 16)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید